Pr cikkes linképítés

A linképítés az egyik legfontosabb része a keresőoptimalizálásnak, de nem mindegy hogyan történik. A Pr cikkes linképítés az egyik lehető legjobb megoldás a jelenlegi Google irányelvek szerint. Magas Page Rank értékű weblapokról kapunk értékes hivatkozásokat, folyamatosan havi szinten, több éves weblapok által, egyedi leírású, 1000-2000 karakteres cikkekből.   Mitől jobb ez mint az 50-100-200-as linkkatalógus … Continue reading »

Sikerdíjas keresőoptimalizálás

A sikerdíjas keresőoptimalizálás alatt azt kell érteni, hogy az ügyfél csak akkor fizet, ha sikeresen a szerződésben foglalt helyezésre optimalizálta a weblapot, a keresőszavakra a szolgáltató. Cégünk két lehetőséget kínál ügyfeleinek, sikerdíjas konstrukcióban csomagban. Amit mind a két esetben elvégzünk, az ügyfél weboldalán, az a Title, Meta adatok beállítása, teljes weboldalelemzés, konkurencia vizsgálata, megkeressük a … Continue reading »

Linképítés árak

Linképítés árak! Havi 10 darab Pr cikk link Egyedi leírások használata minden cikk egyedi 1000-1200 karakteres cikkek Több éves weblapok, erős értékes linket adnak Főoldalra és aloldalakra is építünk linket Megadhat akár 5 keresőszót is és amikor jó helyre, kerültek mondhat nekünk újakat. Így akár egy év alatt 20 keresőszóra is elől lehet. Ára: 20.000 … Continue reading »

Google Pingvin 2.0 a webspam ellen lép fel.

Google Pingvin 2.0 a webspam ellen lép fel.

A pingvin frissítés ismét nagy űrt hozott sokaknak, hogyan is tovább, miért is került hátrébb a weblapom, mit tegyek, hogy fog előre menni a weblapom, sok a kérdés pedig a válaszok egyszerűek. A pingvin frissítés 2.0 is a webspam ellen lett még finomabbra hangolva, így a hatása is nagyobb 2-3%-os. Mennyünk egy kicsit vissza az … Continue reading »